Bokcirklar

Har ni en bokcirkel eller tänker ni starta en? Vi har böckerna!

Ryggsäckar med bibliotekets bokcirkelböcker

Låna bokcirkelböckerna på biblioteket

Vi har många färdigpackade ryggsäckar redo att låna för er som redan har en bokcirkel eller vill komma igång. Varje väska innehåller sju exemplar av samma bok. Ibland finns det en anteckningsbok där ni kan dela med er av era tankar och ibland finns det också en bonus, som en film eller en kokbok!

Så går det till

Lånetiden för en bokcirkelväska är sex veckor och det går bra att reservera en väska. Väskorna hittar ni på väggen till höger om tidskrifterna på nedre plan på Östersunds bibliotek. Ni lånar sedan som vanligt i utlåningsautomaterna, men lämnar tillbaka i informationsdisken. Väskorna kan både reserveras till, lånas och lämnas tillbaka på biblioteken i Lit, Brunflo och Torvalla, och på biblioteksbussen.

När ni väljer en av bokcirkelväskorna i listan här nedanför så ser ni om boken också finns som e-bok, e-ljudbok, ljudbok eller daisy-talbok. Kanske är det någon i bokcirkeln som vill läsa på annat sätt! För att se om bokcirkelväskan finns inne trycker ni på Föremål. Det är så bokcirkelväskan kallas i vår katalog. Lycka till med bokcirkeln!

Våra bokcirkelväskor

  1. Sly

    Av: Strömberg, Sara
  2. Stöld

    Av: Laestadius, Ann-Helén
Visa fler titlar...

Sidan uppdaterad 2021-10-06

Sidansvarig: Anna-Kari Bäckvall