Kreativt läger

Få skrivtips av en författare, var med och skapa en magisk värld, lär dig beatbox eller bli cirkusartist. Vi rivstartar sommarlovet med en fullspäckad kreativ vecka på biblioteket.

Hitta det som passar dig bäst - eller var med hela veckan!

Kollage med bilder på Anna Ahlund, en fantasykarta, beatboxartisten Gneben och cirkus Roman

Tisdag: Skrivarverkstad med Anna Ahlund

Många har längtat, och nu kommer hon äntligen till oss! Författaren bakom de fina och populära böckerna Du bara och Saker ingen ser berättar om sitt skrivande och ger tips till andra skrivsugna.

Onsdag: Beatboxverkstad med Gneben och Flawapawa

Skapa rytm, ljud och musik med din egen röst! Johannes Airas a.k.a Gneben från Göteborg och Adrian Blom a.k.a Flawapawa från Torvalla är på plats och lär dig grunderna.

Onsdag och torsdag: Skapa en fantasyvärld

Under två eftermiddagar bygger vi upp en fantasyvärld i biblioteket! Vi befolkar den med alver, orcher och andra folkslag och varelser. På plats finns experthjälp och massor av material för att måla figurer och skapa magiska miljöer. (Begränsat antal platser: hämta din biljett på Östersunds bibliotek)

Fredag, lördag och söndag: Cirkusskola

I tre dagar får du lära dig jonglering, balansövningar, reptrick eller att kasta ringar! Du är med alla tre dagarna, antingen kl 10 eller kl 14 varje dag. (Begränsat antal platser: anmäl dig via e-post till ungbibblo@ostersund.se )

Foton

Anna Ahlund: Göran Segeholm, Gneben: Johannes Aira, Cirkus Roman: Helena Bohman

Kreativt läger: läs mer om allt som händer

1. Kreativt läger: Skapa en fantasyvärld

Datum onsdag 27 juni 2018 – torsdag 28 juni 2018
    Plats Östersunds bibliotek

Hur ser världarna ut där Frodo, Eragon, Lyra och våra andra favorithjältar lever och äventyrar? Hur ser världen ut när vi bygger den tillsammans?

Skrivet av: Julia Sandström den 13 juni 2018