Take away med Kristi himmelsfärdspecial

Återbrukspyssla under Kristi himmelsfärd! Beställer du en Take away-barnkasse innan 10 maj skickar vi med lite roligt pyssel.

Vill du inte besöka något av våra bibliotek just nu med anledning av coronaviruset? Då kan vi plocka ihop en take away-kasse till dig som du hämtar utanför något av våra bibliotek. Fram till 10 maj erbjuds take awayspecial till barn och unga där vi skickar med något roligt att pyssla med!

Du kan hämta din take-awaykasse vid Östersunds huvudbibliotek, Lits bibliotek, Torvalla Bibliotek eller Kastalbiblioteket

Vet du inte vad du vill läsa? Inga problem! Vi plockar ihop något. Beställ din kasse här: Formulär för take away-beställning

Pyssel för barn till och med 8 år

Hjälp våren på traven

Skapa vårtecken av återbrukat material från trasiga böcker. Unika fjärilar eller blommor kanske? Inspireras av exemplen på bilderna som skickas med, eller använd din fantasi och skapa något helt annat!

Pyssel för barn från 9 år och uppåt

Blackout poetry

Skapa poesi av gamla boksidor! Välj ut de ord du gillar eller som fångar ditt intresse, dekorera boksidan och en dikt träder fram.

Take away

1. Take away-kasse

Vill du inte besöka biblioteket just nu med anledning av coronaviruset? Då kan vi plocka ihop en take away-kasse till dig som du hämtar utanför biblioteket.

Lästips 6-9 år

Lästips 9-12 år!