Böcker från 1700-talet

2020-11-26 till 2020-11-26.
Plats Östersunds bibliotek
Information:

Begränsat antal platser, biljett krävs

Thomas Drugg, Östersunds bibliotek, visar ett antal böcker från Zetterströmska biblioteket (bibliotekets äldsta boksamling). Detta är det sjunde programmet i föredragsserien där bibliotekets äldsta böcker visas upp.

Thomas Drugg, Östersunds bibliotek, visar böcker från Zetterströmska biblioteket (bibliotekets äldsta boksamling). Det här är det sjunde programmet i föredragsserien där bibliotekets äldsta böcker visas upp.

Fri entré men biljett krävs. Begränsat antal platser. Biljetterna släpps måndag 16 november. Hämta din biljett i informationsdisken på Östersunds bibliotek.

Om coronaviruset (covid-19)

För att bromsa spridningen av covid-19 är det viktigt att vi tillsammans hjälps åt. Kom inte till biblioteket om du känner dig sjuk. Stanna hemma även om du har lindriga sjukdomssymtom.

Vi ber alla hålla avstånd, tvätta händerna och använda handsprit.

Vi  reserverar oss för snabba förändringar baserat på vad Folkhälsomyndigheten rekommenderar. Resultatet kan bli att aktiviteter ställs in.