Lustes laavadahke - Roliga lördagen

28 november lördag 2020
2020-11-28 till 2020-11-28.
Plats Östersunds bibliotek

Buerie båeteme Lustes laavadahkese. Mijjieh edtjebe lustestalledh jïh nosserdidh. Välkommen till Roliga lördagen. Vi har kul och pysslar.

Vi som leker och pysslar med barnen är Patricia Fjellgren och Lajla Marlene Toven. Vi pratar sydsamiska, nordsamiska och svenska.

Fri entré men biljett krävs. Begränsat antal platser. Både barn och medföljande vuxen behöver ha biljett. Biljetterna släpps måndag veckan innan och kan hämtas fram tills Lustes laavadahkens början kl 13.

Om coronaviruset (covid-19)

För att bromsa spridningen av covid-19 är det viktigt att vi tillsammans hjälps åt. Kom inte till biblioteket om du känner dig sjuk. Stanna hemma även om du har lindriga sjukdomssymtom.

Vi ber alla hålla avstånd, tvätta händerna och använda handsprit.

Vi reserverar oss för snabba förändringar baserat på vad Folkhälsomyndigheten rekommenderar. Resultatet kan bli att aktiviteter ställs in.