Sagolika söndagar

31 mars söndag 2019
2019-01-27 till 2019-03-31.
Plats Östersunds bibliotek

Roliga söndagar på biblioteket för barn och deras vuxna!

Planera in vårens datum!

27 januari: Bland drakar & dragqueens - En normkreativ sagostund med dragartisten Henrik Johansson. För barn 3-7 år. Mer information om Bland drakar & dragqueens.

17 februari: Varför? Därför! Annars... En barnteater med Teater Tre. För barn 3-6 år. Mer information om föreställningen med Teater Tre.

24 februari: Läsa för hund! Kom och träffa läshunden Alwin. Från 6 år. Mer information om att läsa för hund.

17 mars: Tre små sagor och sånger om snö. En sagoföreställning med Emil Eklöv KÅDA. För barn 4-7 år. Mer information om föreställningen med KÅDA.

17 mars: Familjequiz - kluriga frågor för stora och små. Fina priser! Mer information om vårens familjequiz.

31 mars: Läsa för hund! Kom och träffa läshunden Alwin. Från 6 år. Mer information om att läsa för hund.

På sagolika söndagar kan du dessutom pyssla och klä ut dig i biblioteket. Till detta behövs ingen biljett eller föranmälan. Varmt välkomna!

Foto: Sandra Lee Pettersson